Koos Meinderts 30 jaar schrijver - 22 september feest in de Stadsschouwburg.
14:42:16  12-08-2013

Keizer, Het sneeuwmeisje, Bij ons in het circus, Verdriet is drie sokken en nog heel veel meer mooie boeken schreef en schrijft Koos Meinderts. Dit jaar viert hij zijn schrijversjubileum, onder meer met een Bij-ons-in-het-circusfeest in de Stadsschouwburg. 

Dertig jaar geleden verscheen Mooi meegenomen, het eerste boek van Koos.  Zijn ‘oerboek’, noemt de schrijver het, waarvan de thema’s en karakters in verschillende vormen in zijn vele, prachtige, volgende boeken opduiken. Het werk van Koos kenmerkt zich door beschouwende, innemende personages met originele gedachten, virtuoos taalgebruik én de mooie verzorging, vaak met tekeningen van Annette Fienieg.

Zoveel moois, al dertig jaar, moet gevierd! De Utrechtse Stadsschouwburg, De Utrechtse Kinderboekwinkel en Circus Diedom gaven daarom op 22 september een Bij-ons-in-het-circusfeest voor de in Utrecht wonende Koos. Het was een supergezellig feest, met mooie verhalen, vrolijke muziek en fraaie circuskunsten. een fotoverslag vind je op onze facebookpagina (klik hier).

         

 

Deel dit onderdeel met: HyvesFacebook FacebookTwitter TwitterEmail Email